OL-suppe

I disse OL tider, er det greit å lage noe raskt til middag.
Anbefaler denne suppen som er både mettende og god.
Du lager den på 20 minutter.

 OL-suppe

Oppskriften er hentet fra Apéritif.no

300-400 g karbonadedeig
2 ss meierismør
2 gulerøtter i skiver
1 gul løk i skiver
1 stilk selleri
6-8 dl vann
1 terning kjøttbuljong
1 boks hakkedet tomater
1/2 ts spisskummen
1/2 dl hakket persille
2 finhakkede hvitløksfedd
1 ts salt
1/4 ts nykvernet pepper

Crème fraîse lett eller lettrømme.

Smelt smøret i en stekepanne og stek kjøttdeigen.
Bland i gulerøtter, løk og biter av stilkselleri og la det steke med noen minutter.
Tilsett vann, buljong, tomater og spisskummen. La det småkoke i 10 minutter.
Rør i persille og hvitløk. Smak til med salt og pepper.
Legg en raus skje Crème fraîse lett eller lettrømme på suppen ved servering.
Server gjerne med flatbrød eller godt brød til.

God fornøyelse!

Ingen kommentarer: